Επιστροφή στο αρχείο
17/05/2016| Vismed® - Το τέλος της ξηρότητας των ματιών


Το τέλος της ξηρότητας των ματιών

Η ραγδαία αύξηση των ηλεκτρονικών συσκευών που συνεχώς μικραίνουν, οι αλλεργίες καθώς και το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι με τον ζεστό ήλιο αλλά και τις μεγάλες θερμοκρασίες και τους έντονους ανέμους οδηγούν πολλές φορές σε έντονα ενοχλητικά συμπτώματα στα μάτια, όπως ο καύσος και το τσούξιμο των ματιών, συμπτώματα κατάστασης ξηρότητας των ματιών που ονομάζεται ξηροφθαλμία. Μελέτες δείχνουν ότι περίπου ένας στους πέντες ασθενείς επισκέπτονται τον οφθαλμίατρο με συμπτώματα ξηροφθαλμίας και οι περισσότεροι από αυτούς είναι χρήστες Η/Υ και φακών επαφής.

Το Vismed είναι ένα μοναδικό λιπαντικό οφθαλμών χωρίς συντηρητικά, που αναπτύχθηκε ειδικά για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας. Το Vismed χάρη στην υπότονη και πατενταρισμένη σύνθεση του παρέχει κλινικά αποδεδειγμένα, μεγάλης διάρκειας ανακούφιση και προστασία από την ξηροφθαλμία. Η σύνθεση του από μη-αλλεργιογόνο, υψηλής καθαρότητας υαλουρονικό νάτριο, συνδυαζόμενη με τα απαραίτητα ιόντα είναι προσεκτικά εξισορροπημένη ώστε να εμφανίζει ιδιότητες παρόμοιες με τα φυσικά δάκρυα.

Κρατήστε τα μάτια σας προστατευμένα και δροσερά με ειδικές προσφορές προστασίας από το Vismed όπως η υπέροχη και πρακτική ισοθερμική τσάντα σε αποκλειστικό σχέδιο για να κρατάτε τα πάντα δροσερά.

www.vismed.gr

Από την Angelini, μόνο στα φαρμακεία.

Σημείωση:
Παράγοντες όπως το έντονο φως, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η σκόνη και ο καπνός, ο κλιματισμός και η εκτεταμένη χρήση Η/Υ έχουν ως αποτέλεσμα η δακρυϊκή στιβάδα που καλύπτει την ευαίσθητη επιφάνεια του ματιού να γίνεται ασταθής και να εξατμίζεται πιο γρήγορα αφήνοντας κάποια μέρη του ματιού ακάλυπτα. Η αποκατάσταση της με τη χρήση λιπαντικών οφθαλμικών σταγόνων υψηλής ποιότητας ανακουφίζει από την ξηροφθαλμία.

Το υαλουρονικό νάτριο βρίσκεται φυσιολογικά στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων και των ματιών. Το γεγονός αυτό καθώς και οι μοναδικές του ιδιότητες το κάνουν ιδανικό στη καταπολέμηση της ξηροφθαλμίας, ανακουφίζοντας γρήγορα και με διάρκεια τα συμπτώματα και παρέχοντας ιδανική αίσθηση άνεσης.

Το Vismed προσομοιάζει τα φυσικά δάκρυα ως πατενταρισμένο υπότονο υδατικό διάλυμα υαλουρονικού νατρίου (υπότονο = οδηγεί γρηγορότερα στην αποκατάσταση της δακρυϊκής μεμβράνης) που περιέχει άριστη ισορροπία των απαραίτητων ιόντων με παραπλήσιες συγκεντρώσεις όπως αυτά βρίσκονται στα δάκρυα, ενώ ταυτόχρονα έχει pH παρόμοιο με των φυσικών δακρύων.

Κλινικά αποδεδειγμένα μια σταγόνα Vismed ανακουφίζει από την ξηροφθαλμία λόγω χρήσης φακών επαφής για περισσότερο από 4 ώρες. Πρόσθετα κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το Vismed παρέχει αυξημένη ανακούφιση έναντι άλλων συνθετικών μορφών τεχνητών δακρύων όπως και του φυσιολογικού ορού, τόσο ως προς την ένταση όσο και προς τη συχνότητα των συμπτωμάτων ξηροφθαλμίας.

Φέτος το Vismed παρέχει στο κοινό ειδικές προσφορές για επιλεγμένα φαρμακεία:
  • Με την αγορά 2 τεμαχίων Vismed, Δώρο μία υπέροχη και αποκλειστική Ισοθερμική Τσάντα, σε αποκλειστικό σχέδιο για να διατηρούνται τρόφιμα, φάρμακα και καλλυντικά, πάντα δροσερά κάτω από τον υπέροχο Ελληνικό ήλιο!Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Vismed για την Ελλάδα είναι η Angelini Pharma Ελλάς.
Επιστροφή στο αρχείο