Επιστροφή στο αρχείο
12/10/2014| VismedΤο τέλος της ξηρότητας των ματιών
Σας έχει ποτέ συμβεί να «καίνε» ή να τσούζουν τα μάτια σας, ειδικά μετά από παρατεταμένη παραμονή στον ήλιο ή έντονη χρήση του υπολογιστή; Τότε πιθανά έχετε βιώσει μια κατάσταση ξηρότητας των ματιών που ονομάζεται ξηροφθαλμία. Μελέτες δείχνουν ότι περίπου ένας στους πέντες ασθενείς επισκέπτονται τον οφθαλμίατρο με συμπτώματα ξηροφθαλμίας και οι περισσότεροι από αυτούς είναι χρήστες Η/Υ και φακών επαφής.

Μερικοί από τους εχθρούς που τα μάτια σας αντιμετωπίζουν καθημερινά είναι η ξηρή ατμόσφαιρα, ειδικά το καλοκαίρι με τον έντονο ήλιο, το κάπνισμα, η χρήση φακών επαφής, ορμονικές αλλαγές λόγω γήρανσης ή λήψη φαρμάκων.
Το Vismed είναι ένα μοναδικό λιπαντικό οφθαλμών χωρίς συντηρητικά, που αναπτύχθηκε ειδικά για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας. Το Vismed χάρη στην υπότονη και πατενταρισμένη σύνθεση του παρέχει κλινικά αποδεδειγμένα, μεγάλης διάρκειας ανακούφιση και προστασία από την ξηροφθαλμία. Η σύνθεση του από μη-αλλεργιογόνο, υψηλής καθαρότητας υαλουρονικό νάτριο, συνδυαζόμενη με τα απαραίτητα ιόντα είναι προσεκτικά εξισορροπημένη ώστε να εμφανίζει ιδιότητες παρόμοιες με τα φυσικά δάκρυα.
Το Vismed είναι διαθέσιμο σε πρακτικούς  περιέκτες μιας δόσης για να το έχετε πάντα μαζί σας καθώς και σε νέα βολική μορφή κολλυρίου 10ml. Από την Angelini, μόνο στα φαρμακεία.

Επιστροφή στο αρχείο