Επιστροφή στο αρχείο
21/08/2014| Tantum VerdeΗ ολοκληρωμένη λύση για τον πονόλαιμο
Μια από τις βασικές ενοχλήσεις το χειμώνα που επηρεάζει την καθημερινότητα μας, είναι ο ενοχλητικός και σε πολλές περιπτώσεις οξύς πονόλαιμος. Ο πονόλαιμος συχνά προκαλείται από φλεγμονή στις αμυγδαλές ή και στον φάρυγγα και συνοδεύεται από πόνο και δυσκολία κατάποσης. Η γρίπη και τα κρυολογήματα που συνοδεύονται από πόνο στο λαιμό είναι συχνά τους χειμερινούς μήνες και οφείλονται συνήθως σε ιογενείς λοιμώξεις. Διαρκούν 3-5 ημέρες και αντιμετωπίζονται συμπτωματικά χωρίς αντιβιοτική αγωγή.

Το TantumVerde προσφέρει πολύ περισσότερα από το να απαλύνει τον λαιμό, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου καθώς και άλλων φλεγμονωδών παθήσεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, χάρη στη τριπλή δράση της βενζυδαμίνης.

Το TantumVerde μειώνει το οίδημα και την ερυθρότητα, ανακουφίζει από τον πόνο και εξουδετερώνει τους ιούς της λοίμωξης, παρέχοντας αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου και της φλεγμονής. Γι’ αυτό και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και επιλογή εκατομμυρίων ανθρώπων και επαγγελματιών υγείας σε όλο τον κόσμο.

Διατίθεται μόνο στο φαρμακεία σε ευκολόχρηστες μορφές: Στοματικό διάλυμα και παστίλιες.


Δεν χρησιμοποιείται σε ασθενείς με υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος και σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
Το ΥΚΚΑ και ο ΕΟΦ συνιστούν:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ

Επιστροφή στο αρχείο