Η Angelini Pharma Hellas

Τον 21ο αιώνα η ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση υπηρεσιών και προϊόντων είναι περισσότερο έντονη και εμφανής από ποτέ. Όταν μάλιστα πρόκειται για έναν τομέα υψηλής τεχνολογίας, με μεγάλες επενδύσεις, όπως η βιομηχανία φαρμάκων, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απαιτητικά.

H Angelini Pharma Hellas, ως μέλος του Ιταλικού πολυεθνικού Ομίλου, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής, εκσυγχρονίζεται ταχύτατα, με στόχο να καταστεί πλήρως ανταγωνιστική και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξανόμενες απαιτήσεις στο πλαίσιο τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής Φαρμακευτικής αγοράς.

Από το 2008 η Angelini Pharma Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, ύστερα από την εξαγορά ελληνικής φαρμακευτικής Εταιρείας, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο. Έκτοτε αποτελεί μέλος του Φαρμακευτικού Τμήματος του Ομίλου Angelini στην Ευρώπη. Η προηγμένη υποδομή και τεχνογνωσία του Ομίλου Angelini μας επιτρέπει να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους.

Εχέγγυο επιτυχίας της Angelini Pharma Hellas στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά, αποτελεί η βαθιά γνώση των διεθνών αγορών από τον Όμιλο Angelini, τόσο στο χώρο των Συνταγογραφούμενων φαρμάκων όσο και στο χώρο των OTC (Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα & καταναλωτικά προϊόντα Φαρμακείου).

Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Angelini Pharma Hellas, συντελούν οι μακρόχρονες συνεργασίες σε διεθνές αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Συνεργασίες μέσα από τις οποίες, η Angelini Pharma Hellas αναζητά συνεχώς τις καλύτερες λύσεις για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας Συνταγογραφούμενα και OTC σκευάσματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Η κάλυψη των καθημερινών αναγκών της ελληνικής οικογένειας, μέσω αναγνωρισμένων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που διαφυλάττουν την υγεία και προάγουν την προσωπική φροντίδα.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ: Η συνεχής ανάπτυξη, μέσα από τη Συνεργασία, τη Διαφάνεια και το σεβασμό στους κανόνες Ηθικής και Δεοντολογίας ώστε να γίνουμε η φυσική επιλογή κάθε οικογένειας για τη φροντίδα της καθημερινής Υγείας και Ευεξίας.

Ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας, αποτελούν οι Αξίες  που διέπουν την κουλτούρα μας: Υψηλή Απόδοση – Ανταγωνιστικότητα - Συμμετοχή / Συνεργασία με σεβασμό σε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό πλαίσιο, Ηθικών Αξιών - Δεοντολογίας.

Οι Συνεργάτες μας

Εξήντα χρόνια από την ίδρυσή της, η Alfa Wassermann είναι πλέον ένας φαρμακευτικός όμιλος με εξέχουσα θέση διεθνώς, που επενδύει σταθερά στην έρευνα και την καινοτομία. Για την Alfa Wassermann η φροντίδα της υγείας αποτελεί το θεμελιώδη στόχο της ακολουθώντας πάντα μια πολιτική με υψηλές ηθικές αρχές.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Η Besins Healthcare αποτελεί μια φαρμακευτική εταιρία, η οποία βασίζεται στην ανάπτυξη και παγκόσμια διάθεση καινοτόμων φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που παρέχουν ευεξία σε άνδρες και γυναίκες καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Η εταιρία έχει κτίσει ένα πολύ ισχυρό όνομα στον τομέα της γυναικολογίας τα τελευταία 30 χρόνια και είναι γνωστή για την παραγωγή ορμονοθεραπειών για γυναίκες και για άνδρες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείαςΟ Όμιλος Fidia είναι Ιταλικός και έχει ισχυρές βάσεις στη χώρα αυτή. Χαρακτηρίζεται από τη μακρά παράδοση στην παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, που αποτελούν τους καρπούς χρόνων προσεκτικής επιστημονικής έρευνας. Η Fidia και οι συνεργάτες της πωλούν τα προϊόντα τους σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω εμπορικών συμβάσεων με πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ιατροφαρμακευτικό τομέα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείαςΗ Germed Portugal, που ιδρύθηκε το 2004, αποτελεί τμήμα του ομίλου EMS – της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρίας της Βραζιλίας, η οποία ιδρύθηκε το 1964. Η EMS είναι εγκεκριμένη από την INFARMED (Εθνική Αρχή Φαρμάκων και Υγειονομικών Προϊόντων της Πορτογαλίας) και ήταν η πρώτη πιστοποιημένη φαρμακευτική εταιρία της Βραζιλίας, που εξήγαγε φάρμακα στην Ευρώπη.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Η IBSA είναι μια ιδιωτική, πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία, που εδρεύει στο Lugano, της Ελβετίας. Η εταιρία έχει αναπτύξει μια σειρά εξειδικευμένων τεχνολογιών, που επιτρέπουν την ποιοτική αναβάθμιση των διαθέσιμων ευρέως χρησιμοποιούμενων μορίων και θεραπευτικών λύσεων. Η δράση αυτή συνδυάζεται με πλήρη επάρκεια κάλυψης όλων των τυπικών δραστηριοτήτων μιας φαρμακευτικής εταιρίας, από τη βασική έρευνα μέχρι την προ-κλινική και κλινική ανάπτυξη, την υψηλής ποιότητας παραγωγή, την εμπειρία επί των ρυθμιστικών νόμων και κανονισμών και το άμεσο marketing των ιδιοσκευασμάτων της.
H IBSA είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και αντιμετώπισης του πόνου.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Η INFAI είναι η κορυφαία εταιρία στη μεταφορά της προηγμένης αναλυτικής τεχνολογίας στον τομέα των ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων και την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων. Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στη χρήση σταθερών ισοτόπων και NMR στους τομείς της γαστρεντερολογίας, των μεταβολικών νοσημάτων και της ογκολογίας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Από την έναρξη παραγωγής της πενικιλίνης το 1946, η Meiji Seika Pharma αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντιβακτηριακών φαρμάκων. Με την πάροδο των ετών, η Meiji Seika Pharma έχει αποκτήσει πλούσιες αποκλειστικές τεχνολογίες για τον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D), καθώς και τον τομέα παραγωγής και παροχής φαρμακευτικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε πελάτες τόσο στην Ιαπωνία όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατα, η Meiji Seika Pharma ξεκίνησε την προμήθεια της αγοράς με ουσιωδώς όμοια (γενόσημα) φάρμακα που είναι παρόμοια με τα εξειδικευμένα φάρμα σε ποιότητα, με αποτέλεσμα τη λειτουργία της ως «Εταιρείας Εξειδικευμένων και Γενοσήμων Φαρμακευτικών προϊόντων» με σκοπό την κάλυψη ποικίλλων φαρμακευτικών αναγκών του πελάτη.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας


Η Laboratoires S.M.B. είναι μια βελγική φαρμακευτική εταιρεία με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Μαζί με τους αποκλειστικούς συνεργάτες της, την S.M.B. Technology S.A. (Contract Manufacturing) και την GALEPHAR M / F (Contract R&D), η δραστηριότητα της Laboratoires SMB είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική στους τομείς της αρχικής Έρευνας & Ανάπτυξης, της συνεχούς Έρευνας και Ανάπτυξης, των κλινικών δοκιμών, της παραγωγικής διαδικασίας, των Ρυθμιστικών Θεμάτων και Μάρκετινγκ. Χάρις στην επιτυχημένη πορεία του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, η Laboratoires S.M.B. είναι διεθνώς αναγνωρισμένη Εταιρεία στον τομέα για τη φροντίδα της υγείας, μέσα από την εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας στη διαδικασία παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας
Η Tillotts Pharma AG είναι μια εταιρία εξειδικευμένων φαρμακευτικών προϊόντων, η οποία εστιάζει στον τομέα της γαστρεντερολογίας με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες.
 
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Η TRB Chemedica είναι μια Ελβετική φαρμακευτική εταιρία, η οποία εστιάζεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προώθηση εξειδικευμένων προϊόντων σε συγκεκριμένους θεραπευτικούς τομείς, όπως η ρευματολογία, η οφθαλμολογία και η νευρολογία. Σε περισσότερες από 40 χώρες η εταιρία κυκλοφορεί στην αγορά ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων και ιατρικών βοηθημάτων, τα περισσότερα από τα οποία έχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
 
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας